Recepten, Smeersels / sauzen

Amandelspijs met citroen

Amandelspijs met citroen
Wist je dat je amandelspijs heel gemakkelijk zelf kunt maken?
Ik maakte deze variant met citroen.

Ingrediënten:
200 gram amandelen
100 gram kokosbloesemsuiker
sap en rasp van 1 citroen

Bereiding:
Mix de noten tot een fijn meel.
Mocht je een koffiemolen hebben dan zou ik je heel erg aanraden om die te gebruiken.
Daarmee kun je perfect noten tot meel malen.
Voeg de suiker en citroen rasp en sap toe en mix het geheel tot een dik spijs.
Klaar ben je.

Amandelspijs kun je in vele baksels gebruiken.
Bijvoorbeeld op de bodem van je appeltaart, in rozijnenbrood met spijs maar natuurlijk ook in een feestelijke stol.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like