Ik hou erg van brood. En om eens te variëren heb ik dit broodje laatst gemaakt.
Lekker en gezond!
Ingrediënten:
Twee dikke plakken volkoren brood
Twee groene asperges
Flinke hand spinazie
6 grote kastanje champignons
6 zongedroogde tomaatjes in reepjes
1 bosui in plakjes
Zout en peper uit de molen
Knoflookolie
Bereiding:
Snij de asperges en champignons in plakjes.
Verhit een koekenpan met een scheut knoflookolie.
Bak de asperges en champignons gaar.
Beleg het brood met blaadjes spinazie.
Leg het groenten mengsel er bovenop.
Leg er de stukjes tomaat en bosui overheen.
Breng op smaak met zout en peper.
Enjoy!
Lekker met een fruit smoothie.
Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!