Lunch, Recepten

Broodje Tricolore

Broodje Tricolore
Lekker en uitgebreid lunchen zou ik iedere dag wel willen doen. Helaas is dat niet mogelijk als je vier dagen werkt.
Daarom geniet ik er extra van als het wel kan! Dit broodje is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld.
De sambal geeft een lekker pitje. Lekker proberen.

Ingrediënten voor 4 broodjes:
4 plakken maisbrood
8 kastanje champignons
4 plakken achterham
8 pomodori tomaatjes
halve rode ui
1 teentje knoflook
Paar takjes tijm
Sambal badjak

Bereiding:
Snijd de rode ui in halve ringen, de knoflook in kleine stukjes en de champignons in plakjes.
Verhit een koekenpan en bak de ui, knoflook en champignon in 5 minuten bruin en gaar.
Rooster de broodjes, in een grillpan of broodrooster.
Besmeer iedere boterham met wat sambal. Leg op 1/3 de tomaatjes, op een derde de plak ham, en op het overgebleven stuk de champignons met ui en knoflook. Breng op smaak met tijm en zout en peper.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!
Broodje_tricolore

Previous Post Next Post

You Might Also Like