Ik vond op de markt hele mooie grote witte champignons. Perfect om te vullen.
Deze champignons gevuld met tomatensalsa en geitenkaas doet het erg goed bij een salade.
Ingrediënten:
6 grote champignons
100 gram geitenkaas
4 tenen knoflook
8 kleine tomaatjes (tricolor)
8 blaadjes basilicum
Olijfolie
Zout en peper uit de molen
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snij de topjes van de knoflook, leg in een ovenschaaltje, besprenkel met olijfolie.
Dek af met wat aluminiumfolie en bak 20 minuten in de oven.
Snijd de steeltjes van de champignons, zodat er een kuiltje ontstaat voor de vulling.
Snijd de tomaatjes in kleine stukjes. Snijd de basilicum in reepjes en voeg toe. Besprenkel met olijfolie.
Vul de champignons met de tomatensalsa.
Haal de knoflook uit de oven. Haal de schilletjes van de knoflook en meng met de geitenkaas in een kom.
Breng op smaak met zout en peper.
Schep de geitenkaas bovenop de tomatensalsa.
Bestrijk de randen van de champignons met olijfolie, dat voorkomt uitdroging.
Bak 20 minuten in de oven.
Enjoy!
Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!