Recepten, Smeersels / sauzen

Dip van Skyr met zongedroogde tomaatjes

dip-van-skyr-met-zongedroogde-tomaatjes
Ik mocht weer als insider meedoen aan een leuke actie. Deze keer via Laura’s Bakery. De opdracht luidt: maak drie vultips voor Bugles. De smaken zijn naturel, Nacho cheese en Sweet chili.
Toevallig ben ik gek op deze knappere jongens :-).
Hierbij vultip 1.

Skyr is een magere kwark gemaakt op de wijze zoals ze dat in IJsland doen.
Het is een romige dikke kwark waar extra veel eiwitten inzitten.
Ik combineerde deze kwark met huisgemaakte zongedroogde tomaatjes.
Een hemelse combi om in te dippen. Extra lekker als je deze dip gebruikt voor Bugles.
Wie kent deze lekkere snack niet?! Ik gebruikte de naturel variant omdat de dip al wat pittig is.

Ingrediënten:
4 eetl Skyr (Alpro)
10 zongedroogde tomaatjes in chiliolie
Peper en zout

Bereiding:
Meng de Skyr met de zongedroogde tomaatjes in een mixer tot een gladde dip.
Breng op smaak met zout en peper .

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik leuk.
dip-van-skyr-met-zongedroogde-tomaatjes2

Previous Post Next Post

You Might Also Like