Lunch, Recepten

Havermout pannenkoekjes

Havermoutpannenkoekjes2

Pannenkoeken zijn bij mij nog steeds erg favoriet. Met name als lunch of ontbijt.
Deze havermout pannenkoekjes met volkorenmeel en rijstemelk zijn gezond, snel te maken en erg lekker!
Varieer eens door de kaneel te vervangen door geraspte kaas en wat stukjes tomaat.


Ingrediënten:

200 gram volkorenmeel
100 gram havermoutvlokken
2 eieren
300 ml rijstemelk
snufje zout
1 tl kaneel

Bereiding:
Meng alle ingrediënten tot een glad mengsel. Voeg steeds beetje bij beetje melk toe, het mengsel moet niet te dun worden.
Verwarm een koekenpan met wat boter. Giet steeds 2 a 3 kleine hoopjes in de pan. Bak in 5 minuten goudbruin en gaar.
Lekker met stroop, poedersuiker, jam of anders lekkers.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like