Recepten, Snacks

Kaasstengels

Kaasstengels
Als kind kreeg ik af en toe een kaasstengel als ik met mijn moeder naar de bakker ging.
Wat een feest was dat. Nu blijkt dat mijn dochter ook zo dol is op kaasstengels.
Als we zaterdag’s op de markt lopen probeert ze iedere week weer om er eentje te scoren.

Kaasstengels zijn heel erg makkelijk om zelf te maken. Ik maak ze van bladerdeeg.
Zo zijn ze lekker knapperig, snel te maken en erg lekker.
Zet deze kaasstengels eens op tafel bij de borrel als je gasten hebt, ze zijn in no-time op!

Je kunt nog variëren met kruiden. Doe er eens komijnzaad, of gedroogde tijm op.

Ingrediënten:
2 plakjes bladerdeeg
50 gram geraspte oude kaas
1 eigeel

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Snijd in 5 repen.
Kaasstengels3
Leg op een bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met eigeel.
Verdeel de kaas over de reepjes.
15 – 20 minuten bakken en klaar ben je.

Enjoy!
Kaasstengels2
Kaastengels

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like