Brood, Recepten

Kaneel vlechtbroodje

Kaneel_vlechtbroodje
De smaak en geur van kaneel vind ik iedere keer weer  een feestje.
Heb je nog een blik croissant deeg staan? Maak dan deze heerlijke kaneel vlechtbroodjes.

Ingrediënten:
1 blikje medium croissant van Danerolle
1 tl kaneel
50 gram roomboter
2 el. kokosbloesemsuiker

Bereiding:
Mix de roomboter met de kaneel en de suiker.

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak het blikje croissant deeg open en verdeel in drie recht hoekige plakken.
Je houd eigenlijk dus twee croissant driehoekjes aan elkaar.
Besmeer de rechthoeken met de kaneelboter.
Snijd de plakken  in de lengte doormidden en rol op.
Maak nu van de twee strengen een vlecht. Je vouwt ze over elkaar heen en maak begin en einde aan elkaar vast.

Bak kaneel vlechtbroodjes in 20 minuten bruin en gaar.
Wat ruikt je huis nu heerlijk hè!

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like