Kleine zoetigheden, Recepten

Kokoskransen

Kokoskransen3
Heel Holland Bakt is weer van start gegaan en half Holland bakt nu dus kokoskransen.
Ik natuurlijk ook! Persoonlijk houdt ik niet van ouwel ofwel eetbaar papier onder de kransen.
Dus die heb ik weggelaten, dat kan prima. Naar mijn idee zijn ze veel lekker zo!

Ingrediënten voor 10 stuks:
130 gram geraspte, gedroogde kokos
60 gram suiker
30 gram goede honing
12 gram (patent) bloem
50 ml melk
1 ei

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de kokos, suiker, bloem in een kom en roer door. Voeg het ei toe.
Verwarm in een pannetje de melk en honing totdat de honing zacht geworden is.
Voeg toe. Meng alles goed door.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schep het mengsel in een spuitzak en spuit rondjes van ca. 6 cm.
Kokoskransen4
Bak de kokoskransen in 8 – 14 minuten bruin. Kijk een paar keer want ze zijn voor je het weer bruin.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!

Kokoskransen2 Kokoskransen

Previous Post Next Post

You Might Also Like