Recepten

Kokosrotsjes met chocolade

Kokosrotsjes_met_chocolade4
Ik ben nog steeds erg fan van kokos. En gebruik het nog steeds regelmatig om gerechten zoeter te maken.
Deze kokosrotsjes met chocolade stonden al een tijdje in de planning om te gaan maken.
Afgelopen zaterdag had ik een babyshower en dat was het perfecte moment om ze te maken.

Ingrediënten:
360 gram kokosrasp
1 blikje gecondenseerde melk
60 gram pure chocolade om te smelten

Bereiding:
Verwarm de oven op 190 graden.
Meng de kokos met de gecondenseerde melk.
Neem een bakpapier beklede bakplaat en leg er hoopjes, ter grote van een flinke walnoot, op.
Bak de rotsjes in 12-15 minuten bruin.

Smelt de chocolade au ban marie, dat is in een kom boven op een pannetje kokend water.
Haal de rotsjes uit de oven.
Druppel met een lepel de gesmolten chocolade over ieder rotsje.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!
Kokosrotsjes_met_chocolade8 Kokosrotsjes_met_chocolade9

Previous Post Next Post

You Might Also Like