Recepten, Smeersels / sauzen

Komkommer yoghurt dip

Yoghurt-komkommer_dip
Ik knaag graag op rauwe groenten. Maar soms wil je iets meer dan dat.
Deze dip is heerlijk om je paprika, wortel, bloemkool of bleekselderij in te dippen.
En zo gemaakt.

Ingrediënten:
halve komkommer
halve teen knoflook
6 eetlepels magere bio yoghurt
Peper en zout

Bereiding:
Schep de yoghurt in een kom.
Snijd de komkommer in kleine blokjes en voeg toe.
Pers de knoflook en voeg toe aan de komkommer.
Breng op smaak met zout en peper.

Lekker als dip voor rauwe groenten, als dressing voor over je salade of bij een curry als fris bijgerecht.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like