Recepten, Smeersels / sauzen

Kruidenboter met peterselie en bosui

Kruidenboter_perselie_bosui
Heb je wel eens zelf kruidenboter gemaakt? Super makkelijk om te doen en zoveel lekkerder dan uit een bakje.
Het fijne is ook nog dat je eindeloos kunt variëren.
Deze keer peterselie, knoflook en bosui.

Ingrediënten:
50 gram roomboter
1 bosui
klein bosje peterselie
halve teen knoflook geperst

Bereiding:
Prak de roomboter met een vork fijn in een kom.
Knijp de knoflook er boven uit met een knoflookpers.
Snijd de bosui en peterselie zo fijn mogelijk.
Voeg toe bij de boter en meng goed door.
Breng op smaak met zout en peper.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like