Kleine zoetigheden, Recepten, Zoetigheden

Meringue feestkransjes

Feestkransjes
Deze merengue feestkransjes van Laura’s Bakery kun je eigenlijk altijd maken. Ze zijn makkelijk te maken, lekker zoet en zien er feestelijk uit.

Ingrediënten:
4 eiwitten (133 gram)
125 gram kristalsuiker
125 gram poedersuiker
10 gram maïzena

Extra nodig:
spuitzak
ronde spuitmond
sprinkles

Bereiding:
Klop de eiwitten en kristalsuiker tot je stevige pieken kunt trekken van het schuim. Spatel dan voorzichtig de poedersuiker en maïzena door het mengsel heen. Doe de ronde spuitmond in de zak en vul hem met de meringue.

Op een met bakpapier beklede bakplaat spuit je de kransjes. Ik spoot ze zelf uit de losse pols, maar als je het handig vindt kun je met potlood cirkels op het papier tekenen. Draai dit dan even om zodat de betekende kant naar beneden ligt. De kransjes maak je door kleine toefjes in de vorm van een cirkel naast elkaar te zetten. Je kunt deze natuurlijk zo groot of zo klein maken als je zelf wilt.

Strooi sprinkles naar keuze over de feestkransjes en bak ze dan in 1,5-2 uur op 100 graden.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!

Feestkransjes2

Previous Post Next Post

You Might Also Like