Lunch, Recepten, Tapas / Bijgerechten

Omelet muffins

Omelet_muffins3
Met eieren kun je alle kanten op. Ik maakte er muffins van. Doordat eieren stollen door ze te  verwarmen kun je ze dus perfect gebruiken om een hartige muffin van te maken. Voeg wat lekkere groenten en kaas toe en je hebt in een handomdraai een lekkere lunch, diner met een lekker salade of een borrel hapje.

Ingrediënten:
6 eieren
1 kleine rode paprika
1 kleine rode ui
50 gr kaas (geraspt)
100 gr speltmeel
halve courgette

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Klop de eieren los.
Snijd e paprika, courgette en ui in kleine stukjes en voeg toe aan het eimengsel.
Voeg de geraspte kaas en speltmeel toe.
Meng alles goed doorelkaar.
Vet een muffinvorm in met olijfolie of gebruik papierenbakjes.
Verdeel het mengsel over de vormpjes.
Bak de omelet muffins in 20 – 25 minuten gaar en bruin.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik leuk!

Geïnspireerd door In love with health

Omelet_muffins Omelet_muffins2

Previous Post Next Post

You Might Also Like