Ontbijt, Recepten

Overnight oats

Overnight_oats
Havermout is al een tijdje helemaal hip. Ik ben er ook gek op.
Meestal gebruik in het in mijn home made muesli. In dit ontbijt gerecht met overnight oats vind ik ze ook erg lekker. Varieer met je favoriete fruit, noten of kokos.

Ingrediënten voor 2 personen:
80 gram havermout
1 appel
Handje pecan noten
4 medjoul dadels
125 ml. sojamelk
125 ml. rijstemelk
2 eetlepels ahorn siroop
1 tl. kaneel

Bereiding:
Snijd de appel in blokjes en de dadels in kleine stukjes.
Meng alles (behalve de pecannoten) door elkaar en laat een nachtje in de koelkast staan.
Serveer met de pecannoten en evt. een extra scheutje ahornsiroop.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like