Papadag, Recepten

Papadag: Vispotje

Vispotje
Tegenwoordig word ik elke maandag én dinsdag verrast met een lekkere maaltijd van manlief.
Deze keer een vispotje!

Ingrediënten:
2 uien
2 tenen knoflook
4 tomaten
2 el olijfolie
30 g boter
250 ml droge witte wijn
300 g kabeljauwfilet
3 takjes platte peterselie
250 g Hollandse garnalen (bakje)
4 aardappels

Bereiding:
Snipper de uien en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Neem ze eruit en laat afkoelen. Pel daarna het vel eraf.
Schil de aardappels, snijd in stukken van 3 cm en kook 5 minuten.
Verhit de olie en boter in een hapjespan en bak de ui en knoflook op laag vuur 5 min. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Voeg toe aan de ui en knoflook en schenk de wijn erbij.

Stoof met de deksel op de pan nog 10 min. Snijd de kabeljauw in stukken van 5 cm en bestrooi met peper en zout. Voeg toe aan het mengsel in de pan en laat in 6 min. net gaar worden. Snijd de peterselie fijn. Doe op het laatste moment de Hollandse garnalen erbij en bestrooi het vispotje met de peterselie.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like