Privacy Verklaring

Privacy Verklaring Dataverwerking

Ons website-adres is: http://www.ellicious.nl

Wanneer u de website Ellicous.nl bezoekt geeft u ons toestemming om persoonlijke gegevens en de verstrekte data te verwerken zoals onderstaand nader omschreven. Zie ook ons cookie beleid.

Ellicous.nl is geen commerciële website en heeft absoluut niet als doel persoonlijke gegevens te verzamelen of hier iets mee te gaan doen. Elicous.nl is enkel alleen een foodblog waarbij recepten, ideeën en/of ervaringen worden gedeeld met als thema eten en drinken. Het doel is om u als bezoeker te  inspireren.

Wie is wie?
Als u in deze Privacy Verklaring ‘u’ of ‘uw’ ‘je’ of ‘jouw’ leest, bedoelen we u als bezoeker / geïnteresseerde van elicious.nl.

Lees je ‘wij’, ‘we’, ‘ons’, of ‘onze’, dan bedoelen we elicious.nl.

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle website bezoeken. Ellicous.nl zal in beginsel geen persoonsgegevens verwerken en zeker niet delen met derden. Wel kunt u via de website en het contactformulier reageren / vragen stellen /  informatie opvragen of delen via social media. Om eventueel te kunnen reageren willen we weten wie u bent (voornaam) en waar we de reactie naar toe kunnen sturen (mailadres). U verstrekt zelf deze gegevens aan ons en wij beloven u dat wij deze niet delen met derden en zullen deze gegevens indien niet meer relevant verwijderen van onze computersystemen.
Ellicious.nl bewaart dus uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard en als u ons vraagt deze gegevens direct te verwijderen dan zullen wij dat ook doen.

Het in kaart brengen van uw websitebezoek
Ellicious.nl houdt zich niet bezig met het in kaart brengen van uw websitebezoek. Wij verzamelen geen ip-adres en andere zaken die uw browser mogelijk meestuurt bij het bezoek aan onze website. Wij analyseren geen bezoek- en klikgedrag en mocht dit in de toekomst wel gaan gebeuren dan zou dit zoveel mogelijk geanonimiseerd gebeuren en zullen deze gegevens niet aan derden worden verstrekt.

Cookie beleid: Om ervoor te zorgen dat onze website soepel draait worden er cookies gebruikt. Hoe en waarom Ellicious.nl cookies gebruikt leest u in ons cookie beleid.

Ellicious.nl heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mail@opsmaakvormt.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Google

Wij maken geen gebruik van Google Analytics en Adwords-advertenties en mocht dit in de toekomst wel gebruikt gaan worden dan geldt het volgende:

De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van je computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Opsmaak Vormt te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Opsmaak Vormt heeft hier geen invloed op.

Ellicious.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via Ellicious.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Beveiliging en SSL

Ellicious.nl neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website Ellicious.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Hieronder een overzicht waarvoor Opsmaak Vormt uw gegevens verwerkt:

Bewaartermijn
Uw persoonlijke gegevens en data worden opgeslagen voor intern gebruik en voor zo lang als nodig is voor benoemde doeleinden.

Delen, inspireren
We delen en inspireren graag waar het gaat om mooie ingrediënten en gerechten om uiteindelijk lekker te gaan koken. Wilt u reageren dan krijgen wij uw voornaam en mailadres te zien om ook hierop te kunnen reageren.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Recht tot inzage, wijziging of verwijdering
U behoudt het recht om contact met ons op te nemen ten behoeve van:

• Inzage in uw gegevens

• Wijziging van uw gegevens

• Verwijdering van uw gegevens

• Ontvangst van uw gegevens voor overdracht aan derden

Als u vragen en/of opmerkingen heeft over onze gegevensverwerking en -opslag kunt u contact met ons opnemen. Mail naar mail@opsmaakvormt.nl of bel 085 7600 453.

Opsmaak Vormt wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Elicious.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via mail@opsmaakvormt.nl