Recepten

Rösti

Rösti
Rösti blijft één van mijn favoriete aardappel gerechten. Ik maak het vaak als ik nog een paar aardappels
heb liggen die op moeten. En je maakt het in een handomdraai.

Ingrediënten voor 12 stuks:

4 grote aardappelen
1 rode ui
1 reen knoflook
50 gram geraspte kaas
1 ei
Zout en peper uit de molen

Bereiding:
Neem een grote kom.
Schil de aardappels en rasp ze grof.
Pel de ui en rasp fijn.
Voeg het ei, kaas en zout en peper toe en meng goed door elkaar.

Zet je oven aan op 150 graden.
Verhit een koekenpan, scheutje olie erin, schep een grote eetlepel in de pan.
Afhankelijk van je koekenpan kun je er 2 a 3 per keer bakken.
Bak aan beide zijde bruin in ongeveer 6 minuten.
Leg in een ovenschaal en leg in de oven om warm te houden.
Ga zo verder tot het mengsel op is.

Lekker met een snelle salade en een hamburger.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like