Lunch, Recepten

Scrambled eggs

Scambled eggs3
Gekookt ei, gebakken ei, omelet, uitsmijter, gepocheerd ei. Met een ei kun je alle kanten op. Ik maakte gister voor de lunch scrambled eggs. Normaal gebruik je daar alleen ei, boter en room of melk voor. Dat meng je in een koekenpan tot je kleine stukjes ei krijgt. Dat vind ik wat saai. Ik voegde er nog een uitje, tomaat, paprika, basilicum en wat kaas kaas aan toe. Zo heb je direct een complete maaltijd voor tussen de middag.

Ingrediënten voor 2 personen:
4 eieren
1 kleine rode ui, in halve ringen
1 halve rode paprika, in blokjes
2 tomaten, in blokjes
50 gr geraspte oude kaas
Scambled eggs2

Bereiding:
Kluts de eieren los in een kom. Voeg de paprika, tomaat, kaas en basilicum toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Verhit een koekenpan met wat olijfolie.
Bak de ui tot deze zacht is, voeg het eimengsel toe. Laat 4 minuten bakken en begin dan te roeren tot je kleine stukjes ei hebt.

Leg een broodje op een bord en schep er flink wat ei op.
Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like