Recepten, Smeersels / sauzen

Walnootpesto

Walnootpesto
Deze walnootpesto is erg veelzijdig. Je kunt het gebruiken op een broodje bij de soep, je kunt er een dressing van maken voor door een salade, maar ook heerlijk om een flinke lepel door je soep te roeren.

Ingrediënten:
50 gram walnoten
30 gram platte peterselie
50 gram parmezaanse kaas
1 teentje knoflook
100 ml olijfolie
Zware peper

Bereiding:
Maal de noten, peterselie en parmezaanse kaas fijn in een hakmolen.
Voeg een geperst teentje knoflook toe. Mix.
Voeg nu de olijfolie toe en breng op smaak met zwarte peper.
Is het geheel te dik, voeg wat olijfolie toe.
Wil je de pesto een tijdje bewaren, zorg er dan voor dat er voldoende olijfolie in zit.
Zodat het geheel onder de olie staat.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like