Recepten, Tapas / Bijgerechten

Wortelkoekjes

Wortel koekjes2
Ik hou erg van kleine hapjes. Deze wortelkoekjes zijn perfect om zo te snacken bij een drankje. Maar zijn ook lekker naast wat aardappeltjes uit de oven en een burger. Veelzijdig dus.

Ingredienten:
100 gram halloumi (schapenkaas)
4 grof geraspte dikke wortels
4 bosuitjes fijn gesneden
bosje koriander
20 gram speltmeel
2 losgeklopte eieren
peper en zout
Olijfolie

Bereiding:
Meng alle ingrediënten (olijfolie uitgezonderd) goed door elkaar.
Maak van het mengsel 10 balletjes en druk deze plat tot koekjes.
Leg op een groot bord dat in je koelkast past en laat de koekjes een half uurtje opstijven.
Wortel koekjes1

Verwarm de oven voor op 150 graden.
Verwarm een koekenpan met wat olijfolie en bak de koekjes 4 minuten per kant bruin en krokant. Houd de koekjes warm in de oven tot alles gebakken is.

Enjoy!

Laat het mij vooral weten via Instagram of  Facebook  met de hashtag #elliciousfood als je dit gemaakt hebt. Vind ik leuk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like